X
Glemt Passord?
ELLER

Om oss

VERKTØY AS er en spesialbutikk for treverktøy, hvor vi har spesialisert oss innen tredreiing, treskjæring, fresing og annen treforming.

 

Historien

Firmaet WWW VERKTØY AS (korrekt navn var egentlig Woodturning Woodcarving Woodworking Verktøy AS) ble etablert i mai 2000 og var en videreføring av tredreieavdelingen i firmaet Øgreid. I 2017 endret vi navn til VERKTØY AS.

Tredreieavdelingen i Øgreid Handel i Stavanger startet for over 25 år siden, ca 1990, og våren 2000 etablerte vi eget selskap, WWW VERKTØY AS. Vi har spesialisert oss på tredreiing, treskjæring og
salg av maskiner og utstyr. Juli 2001 overtok vi også firmaet T. Stueland, Bryne, og salget av Nova chucker og Delta maskiner. I juli 2005 ble firmaet kjøpt av Odd Erik Thjømøe som nå er eneeier. Mette og Odd Erik Thjømøe har jobbet med tredreiingen siden ca 1989/1990.

 

Hvem treffer du?

I avdelingen finner du nå Mette Fjermestad, Kristian Enoksen og Odd Erik Thjømøe som alle har lang erfaring på området, og som kan hjelpe deg med det meste. Du treffer oss også på ulike messer rundt om i landet. Før slike messer sender vi beskjed til våre registrerte kunder slik at du får anledning til å møte oss der hvor det passer deg best. På telefonen kan du også treffe våre medarbeidere Mats Nilsen og Gideon Benedek som har ansvar for pakking og sending av varer. Trine Fløtre-Gansmoe er vår ansvarlige for alle aktiviter på nett og i sosiale medier.

                                                                      Bilde av Odd Erik Thjømøe     Bilde av Mette Fjermestad
 

Produkter og utvalg

VERKTØY AS satser på å ha et rikholdig utvalg og topp kvalitet på sine produkter. Nye produkter som kommer på markedet finner du som regel først hos VERKTØY AS, og gjennom våre internasjonale kontakter har vi stor tilgang på nyheter fra seriøse leverandører. Nyhetene blir også presentert i vårt kundeblad som sendes til deg 1-2 ganger pr.år, og på våre internettsider. Registrer deg også for vårt nyhetsbrev pr email som sendes ut ca 1 - 2 ganger pr måned. 


Kontakt oss

Ring oss på 51 88 68 00, send oss en epost på post@verktoyas.no, eller send oss en melding på Faceboo-siden vår dersom du har spørsmål om tredreiing eller andre emner. Alle hos oss har god kjennskap til produktene, og svarer gjerne på dine spørsmål! Vi håper at du liker katalogen og vi ser frem til å høre fra deg! Samtidig ønsker vi deg velkommen til å besøke vår butikk i Stavanger for å oppleve vårt rikholdige utvalg av kvalitetsverktøy og bli bedre kjent med oss.

 

 
KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no