X
Glemt Passord?
ELLER

Ønskeliste Vis alle nyhetene

kurs

Slik bruker du Ønskelisten!

Bruk ønskelisten til flere ting:
- Lag din egen ønskeliste hvor du samler produkter du ønsker å handle eller har bruk for i verkstedet ditt

- Lag ønskeliste som kan sendes til venner og bekjente, perfekt hvis du snart har bursdag (og "alle" sliter med å finne på noe å kjøpe), til jul eller jubileum.

For å lage en ønskeliste må du logge deg inn, eventuelt opprette en bruker. Så snart du er innlogget kan du ta i bruk funksjonen.  Velg ett eller flere produkter, og klikk på "Legg i ønskelisten" istedet for "Legg i handlekurven". Tilslutt velger du ØNSKELISTE på toppen av nettsiden. I vinduet som nå kommer opp kan du nå velge SEND SOM EPOST. Legg til en eller flere epost adresser, adskilt med komma og et mellomrom. Navnet ditt vises automatisk, men du kan også legge til en valgfri tekst, som f.eks " Her er min ønskeliste til 50-årsdagen".  Trykk på SEND og listen sendes til de aktuelle adresser.

Mottaker kan klikke på en link i mottatt epost for å lese mer og deretter evt bestille produktet. 
Vi håper dette kan være til hjelp!

Husk at ønskelisten lagres og hvis du legger til flere produkter vil også tidligere lagrede produkter huskes. Det er enkelt å slette produkter fra listen. Vi har ikke tilgang til slike lister og kan derfor ikke hjelpe med sletting eller redigering av slike lister.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no