X
Glemt Passord?
ELLER

Delta på Tredreiedagene 2020

Vi har nok en gang gleden av å invitere til spennende tredreiedager fullt av faglig påfyll! Denne gang vil store deler av arrangementet foregå på idylliske Byrskjedalstunet i Gjesdal.

Tradisjonelt sett har Tredreiedagene blitt avholdt hos oss i våre lokaler i Stavanger. Her har vi hatt mange spennende seminarer i mange år. Første gang vi arrangerte dette var i 1992! Den gang var det opptil 160 deltakere. De siste årene har vi arrangert dagene hvert annet år og nå er vi endelig klar for å invitere til nytt arrangement.

Denne gang har vi valgt å legge store deler av arrangementet til fantastiske Byrkjedalstunet i Gjesdal Kommune. De fleste demonstrasjoner vil foregå i Gloppehallen her. Vi tar buss fra Stavanger (inkludert i prisen) som tar ca en time. 
Fredag kveld starter vi med en presentasjon av demonstratørene på Thon Hotel Maritim. Dette tar ca 1,5 time og etterpå har vi en hyggelig kveld sammen.

Seminaret vil ha dyktige instruktører som gir deg inspirasjon og nyttig kunnskap. Tilbring tid sammen med andre tredreiere, ypperlig anledning til å utveksle erfaringer.

Klikk på linken under for å se hele programmet, hvem som demonstrerer og tidspunkter for ulike aktiviteter. Søndagen blir det også workshop hvor du selv kan delta ved dreiebenken.

( Overnatting, lunch og 3 retters middag på Byrkjedalstunet kommer i tillegg, kr 1990,-* Dette betales ved fremmøte/utsjekk på Byrkjedalstunet)

LES HELE PROGRAMMET OG MELD DEG PÅ HER!   

VELKOMMEN TIL NOEN SPENNENDE DAGER!

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no