X
Glemt Passord?
ELLER

Tredreiedagene

Tredreiedager i Stavanger 22-23 februar 2020

 

Hold av datoen 22-23 februar 2020!


Våre tradisjonsrike TREDREIEDAGER, med topp instruktører og spennende program, blir arrangert helgen 22-23 februar 2020. 
Starten skjer egentlig fredag kveld med presentasjon av demonstratører, og fortsetter lørdagen med 3 sesjoner instruksjon og demonstrasjon av ulike dreieteknikker. Arrangementet finner sted på et fantastisk sted, mer info kommer! Og vil inkludere transport fra/til Stavanger, lunsj, festmiddag om kvelden og overnatting. Vi vil ha god plass og her blir det anledning til mange gode samtaler i løpet av kvelden. Søndag formiddag (transport inkludert) fortsetter vi med skikkelige workshops i våre lokaler i Sjøhagen hvor dere får anledning til å bruke dreiebenker og utstyr til å lage et produkt, inspirert av gårdsdagens demonstratører. Avsluttes med gjennomgang av hva de ulike gruppene har laget, hvor det gis ros og bittelitt ris av produktene.

DEMONSTRATØRER I 2020:


Ashley Harwood,
En av USA´s mest populære tredreiere for tiden! Hun har egen youtube kanal hvor hun viser ulike prosjekter, men nå kan du oppleve Ashley "live" på Tredreiedagene! Ashley har demonstrert på mange seminarer i USA, deltatt på mange utstillinger og er kjent for sin gode teknikk og stil. Dette er hennes første besøk til Norge.

Link til Ashley´s youtube kanal.  Ashley´s presentasjon på Youtube.

 

 

 

 

Ulf Jansson,
kanskje bedre kjent som Svarvulf. En mester med ringjernet og utrolig dyktig på form og fasong. Her vil du garantert bli inspirert og få ny kunnskap. Han har over 15 000 følgere på Instagram og viser her fantastisk tredreiing. Ulf var med på Tredreiebåten i 2018 og var en meget populær demonstratør, bør oppleves! Se ham "live" på Tredreiedagene 2020!

Søk på instagram etter @svarvulf.

 

 

 

 

 

MER INFO KOMMER!  MEN RESERVER DATOENE!


Ønsker du å reservere plass allerde nå? KLIKK HER!

VELKOMMEN TIL STAVANGER I FEBRUAR 2020.

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no