X
Glemt Passord?
ELLER

Tredreiedagene

Tredreiedager i Stavanger 21-23 februar 2020

Velkommen til Tredreiedagene 2020

Vi har nok en gang gleden av å invitere til spennende tredreiedager fullt av faglig påfyll! Denne gang vil store deler av arrangementet foregå på idylliske Byrkjedalstunet i Gjesdal.Tradisjonelt sett har Tredreiedagene blitt avholdt hos oss i våre lokaler i Stavanger. Her har vi hatt mange spennende seminarer i mange år. Første gang vi arrangerte dette var i 1992! Den gang var det opptil 160 deltakere. De siste årene har vi arrangert dagene hvert annet år og nå er vi endelig klar for å invitere til nytt arrangement.

Denne gang har vi valgt å legge store deler av arrangementet til fantastiske Byrkjedalstunet i Gjesdal Kommune. De fleste demonstrasjoner vil foregå i Gloppehallen her. Vi tar buss fra Stavanger (inkludert i prisen) som tar ca en time.

Fredag kveld starter vi med en presentasjon av demonstratørene på Thon Hotel Maritim. Dette tar ca 1,5 time og etterpå har vi en hyggelig kveld sammen.Bussen til Byrkjedalstunet går fra hotellet kl 08.30 neste morgen. Vel fremme samles vi i Gloppehallen hvor vi har rigget opp dreiebenk, storskjerm, 3 kameraer og annet nødvendig utstyr. Se programmet under for detaljer.

Vi legger opp til hyggelig samvær, dyktige demonstratører, flere gode måltider og en hyggelig weekend.

 

Velkommen til et hyggelig og lærerikt seminar!  MELD DEG PÅ HER!

 

*Prisen kr 2690,- gjelder for arrangementet. I tillegg kommer betaling til Byrkjedalstunet kr 1990,- som inkluderer lunsj, overnatting i dobbeltrom (deles) for 1 person, 3 retters festmiddag om kvelden. *Dersom du ønsker overnatting på Thon Hotell Maritim fra fredag til lørdag er prisen for dette 761,- pr rom. Bestilles via oss i kommentarfeltet.

 

DEMONSTRATØRER 2020

På Tredreiedagene 2020 har vi gleden av å presentere:

 

Ashley Harwood, USA

Ashley er en hyggelig dame som har holdt på med tredreiing i en årrekke, til tross for hennes unge alder. Hun har gått i lære hos noen av de dyktigste tredreierne i USA og har raskt blitt etter spurt til ulike seminarer og demonstrasjoner. Hun holder også kurs både hos seg selv og andre steder i verden. Ashley er et godt bevis på at tredreiing passer for alle og hun viser dette ofte på sin Youtube-kanal. Under Tredreiedagene vil hun ha to sesjoner og vise to prosjekter!

 

Ulf Jansson, Sverige

Ulf, bedre kjent som @svarvulf. En mester med ringjernet og utrolig dyktig på form og fasong. Her vil du garantert bli inspirert og få ny kunnskap. Han har over 15 000 følgere på Instagram og viser her fantastisk tredreiing. Ulf var med på Tredreiebåten i 2018 og var en meget populær demonstratør, som bør oppleves! Se ham "live" på Tredreiedagene 2020!

EKSTRA:

Lørdag viser Knud Lunde høvling med ulike håndhøvler hvor du lærer å sette opp høvelen samt hvilken høvel som passer til ulik bruk. Knud er lidenskapelig opptatt av høvling så benytt anledningen til å få ny kunnskap.

Dag fra Tormek er også tilstede i butikken, han viser Tormek våtsliper, bruk av jigger og hvordan du sliper dreiejern, kniver m.m. Lær hvor raskt du setter opp dreiejerna dine med en Tormek!

 

Velkommen til Tredreiedagene 2020
 

 

PROGRAM

Fredag 21. Februar

 

19.00 Samling på Thon Hotel Maritim i Klubbgaten Stavanger.
Velkommen, Presentasjon av demonstratører hvor de viser litt av hva de lager og forteller om seg selv.
20.30 Sosialt samvær.

 

Lørdag 22. Februar

 

For de som overnatter på hotellet blir det fremmøte utenfor hotellet i Kongsgaten:

 

08.15 Avreise til Byrkjedalstunet, via Verktøy AS
08.30 Kort stopp i Sjøhagen 2 (Verktøy AS) for å ta med lokale deltakere (Parkering av egen bil kan gjøres i Sjøhagen.)
09.10 Ankomst Byrkjedalstunet, Gjesdal.
Innsjekk på hotell fra kl 15, bagasjen oppbevares.
10.00 Åpning av Tredreiedagene 2020.
10.15 Seminar start – Ashley Harwood.

Første sesjon starter med en boks med lokk og «finial» topp. Hun setter fokus på dreiing mellom senter, uthuling og delikate detaljer.
Alle deltakere sitter samlet, og vi har 3 kamera i aksjon for å vise hele prosessen på storskjerm.

11.45 Første del ferdig – kort pause.
12.00 Lunsj
13.15 Andre sesjon - Ulf Jansson
Ulf, bedre kjent som @svarvulf, viser sin teknikk med ringjernet. Han bruker også tid på form og design som også har blitt hans varemerke. Her er mye god informasjon å hente.

Alle deltakere er samlet, og vi har 3 kamera i aksjon for å vise hele prosessen på storskjerm.

14.45 Første del ferdig – kort pause.
15.30 Tredje sesjon – Ashley Harwood

 Ashley fortsetter med demonstrasjon av bolledreiing. Hun har funnet sin måte å gjøre bolle dreiing på og vil vise dette inngående, inkludert sliping av jern, samt litt om form og fasong.
17.00 Siste del ferdig.
Etter dette blir det pause i programmet til kl 19.30

19.30 Festmiddag med 3 retter, basert på lokale råvarer og laget av Byrkjedalstunets egen kokk. De er kjent for god mat!  Drikke bestilles og betales av den enkelte. Kvelden fortsetter med sosialt samvær i Gloppehallen eller i annet lokale.

 

 

Søndag 23. Februar

 

Frokost serveres fra kl 07.00
09.15 Avreise fra Byrkjedalstunet. Husk å sjekke ut og betale for overnatting og mat. Pakkepris kr 1990,- (pr pers i delt dobbeltrom)
10.15 Ankomst Sjøhagen 2, VERKTØY AS.
10.30 Deltakerne deles inn i grupper og får låne dreiebenk og utstyr. Oppgaven blir å lage noe ut ifra hva som har blitt vist på lørdagen. Her får deltakerne tilgang til vårt kurslokale med det meste av utstyr innen dreiejern, sliping, dekorering osv. Tidligere år har dette vært veldig populært og utrolige kreasjoner har blitt laget.
12.30 Workshop ferdig. Pause, kaffe/te, litt å bite i.
13.00 Gjennomgang av hva gruppene har laget

14.00 AVSLUTNING - takk for i år.

 

 

Priser Tredreiedagene 2020:


TREDREIEDAGER inkludert overnatting Byrkjedalstunet, frokost, lunsj og 3 retters middag, enkel servering søndag, busstransport, 1 pers.
Total pris kr  4680,-  OBS betaling foretas slik:

kr 2690,- betales til Verktøy AS.

Kr 1990,- betales hos Byrkjedalstunet ved innsjekk/avreise.
Dersom overnatting ikke ønskes betales det kr 1248,- til Byrkjedalstunet, inkludert 3 retters middag.

MERK: Det er begrenset med overnattingsplasser på Byrkjedalstunet, så vær rask med din bestilling. Overnatting skjer i dobbeltrom, hvis du ønsker å dele rom med noen spesielle, vennligst noter i kommentar feltet ved bestilling.

MELD DEG PÅ HER!

Vi tar forbehold om avlysning ved få påmeldte. Anbefaler derfor at reise først bestilles når arrangementet er bekreftet.
 

Bindende påmelding innen 10.1.2020!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byrkjedalstunet Hotell

 

 

 

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no