X
Glemt Passord?
ELLER

Tips om tredreiing

Finn ut mer om tredreiing her på vår nettside!

Vi har et stort utvalg av verktøy til tredreiing. Hos oss finner du dreiejern fra kjente leverandører som Hamlet, Robert Sorby, Woodcut og mange andre merker.
VERKTØY AS satser på å ha et rikholdig utvalg og topp kvalitet på sine produkter. Nye produkter som kommer på markedet finner du ofte først hos VERKTØY AS, og gjennom våre internasjonale kontakter har vi stor tilgang på nyheter fra seriøse leverandører. Nyhetene blir også presentert i vårt nyhetsbrev som sendes pr epost med jevne mellomrom. Husk å melde deg på nyhetsbrev listen fra vår nettside, eller klikk her. 

For å finne flere produkter i kategoriene treskjæring, dreiebenker, båndsager, treforming og mye mer - velg PRODUKTER i topp menyen.

På denne siden vil du finne artikler og praktisk informasjon om valg av dreiebenker, hvordan velge chuck og mye mer. KOMMER!

VALG AV CHUCK:

Med et slikt utvalg av chucker som finnes på markedet idag er det ikke lett å velge riktig chuck til det bruket man har.
Det er ulike ting en bør vurdere før valget gjøres:-
(1) Hva skal du primært bruke chucken til?
Ønsker du en chuck som kan brukes til mange ulike formål eller har du et mer begrenset behov?


(2) Hvor stor skal den være?
Du trenger ikke bruke slegge for å knekke en nøtt. Velg chuck etter max dreiediameter på din benk.

(3) Er den enkel i bruk?
Noen chucker er vanskelige å bruke, har mange løsedeler og krever mye skruing for å tilpasses ulike formål.

(4) Hva koster chucken og hvor mye koster tilleggsutstyret, og hva finnes av tillegg?
Sjekk prisen nøye og vurder hvor mye du må/kan kjøpe i tillegg før den blir som du ønsker.

(5) Er den å stole på ?
Studer nøye hvordan chucken er laget? Er chucken overflatebehandlet?

HER ER HVA DU HAR Å VELGE I:

ONEWAY er en kanadisk kvalitetschuck med mange,meget gode bruksegenskaper. Den er selv-sentrerende og betjenes enkelt med to håndtak. Selve chuckskroppen er spesialherdet og bakkene har et fantastisk grep. Kan tilpasses omtrent alle benker. Leveres med skrue. Se nærmere omtale.

 

STRONGHOLD CHUCK
Dette er en presisjonschuck med et stort arbeidsområde og brukes av flere og flere. Den er lett å tilpasse ulike dreie dimensjoner og griper greit om emnet. Stronghold er en noe dyrere løsning enn Oneway, men den har også større kapasitet og enkel betjening med kun en nøkkel. Se nærmere omtale lenger bak.

TALON CHUCK
Denne blir mer og mer populær! Samme kapasitet som Oneway men med enhåndsbetjening og godt grep om emnet! Noe mindre enn Stronghold.

SUPERNOVA2 CHUCK
Supernova2 chucken er en moderne chuck med gode bruksegenskaper og stort tilbehørsutvalg.

NOVA G3 CHUCK
En noe mindre utgave av Supernova2 chucken, ypperlig for mindre benker og et godt alternativ hvis du ønsker en rimelig chuck.

RECORD SC3 og RECORD SC4 CHUCK

To utgaver Record chucker, SC3 og SC4. En for mindre benker og en proff model. Her følger det også med festering som standard noe som gjør disse til et godt kjøp.

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no