X
Glemt Passord?
ELLER

Informasjon kurs i Trondheim

I tett samarbeid med Rune Hjelen i hans kurssenter i Trondheim, tilbyr vi dere tredreiekurs i hans fullt utstyrte kursverksted. Der står sju helt nye kvalitetsdreiebenker av merket Vicmarc i sentrum. Hver kursdeltaker får tilgang til en dreiebenk; som er utstyrt med chuck, oppspenningsanordninger, 12 ulike dreiejern, borchuck, planskive, måleutstyr, dreiefrakk, verneutstyr etc. Alt en trenger til både nybegynneren og den mer øvede. Du trenger altså i utgangspunktet ikke å ha med deg noe for å delta på kurs. SE VIDEO FRA ETT TIDLIGERE KURS HER.

I kurslokalet, som befinner seg på Reppe/Ranheim, er det også montert en stor Record 450 Sabre båndsag, Oneway slipesystem, Tormek våtsliper fullt utstyrt med aktuelle jigger, Oneway vacuumchucksystem og en hel del annet utstyr.

Rammebetingelsene i lokalet og på utstyrsfronten er av høyeste kvalitet. Det samme gjelder på kurslærerfronten.

Rune Hjelen jobber til daglig som universitetslektor i kunst og håndverk, innenfor lærerutdanningen på Nord universitet. Han er utdannet pedagog, med et svennebrev i treskjærerfaget og mastergrad i tradisjonskunst i tillegg. Han har jobbet som lærer i grunnskolen i nær på 20 år. Han har drevet med tredreiing siden 1993. Han har levert flere utsmykninger til både offentlige og private kunder. Samt drevet kursvirksomhet i 10 år, både hos oss i Stavanger og i eget kurssenter i Trondheim. Tilbakemeldingene fra kursdeltakere er meget gode og kurs med Rune anbefales sterkt. Besøk gjerne hans nettside www.hjelen.no eller besøk siden trekurs.runehjelen.no for bilder og mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurslokalet

I tilhørighet til selve dreieverkstedet er det et eget bespisningsrom, med kjøkken og toalettfasiliteter. Kurslokalet ligger i Osvegen 60 på Ranheim (Eiere: Reppe Søndre gård - https://www.instagram.com/reppesondre) Det er god parkeringsplass ved kurslokalet, i tillegg til bussforbindelser. Rune kan kontaktes på tlf 92236257.

Overnatting:  Vi har avtale med Thon Hotels med gunstige betingelser. Les mer her. (Søk etter hotell i Trondheim)

Undervisningstid

Kursene varer fra fredag kl. 18.00 til kl. 22.00, lørdag/søndag fra kl. 9.00 til kl. 17.00
Læreren legger inn pauser etter behov. Lunsj serveres ca. kl. 12.30.

Forbruk av sandpapir, oljer, etc belastes med kr 100,- for hver deltaker. Emner kommer i tillegg, kjøpes av kursholder. Det er selvsagt anledning til å bringe eget verktøy og lærer kan være behjelpelig med sliping av jern. Husk også egnet bekledning. Siste dagen, etter kurset, er Rune Hjelen behjelpelig hvis du ønsker å gjøre en god handel.

Betingelser

Vi tar forbehold om endringer i programmet og forbeholder oss retten til å avlyse kurs som har for liten påmelding. Husk derfor å kontakte oss før reise bestilles.

Påmeldingen til kurset er bindende. I utgangspunktet betales kurset ved påmelding. Kr 1000,- av innbetaling ansees som depositum.

Avmelding 4 uker før aksepteres og depositum/kursavgift tilbakebetales.
Ved avbud senere enn 4 uker før kursstart blir depositum ikke tilbakebetalt, men overskytende beløp betales tilbake. Ved avmelding senere enn 2 uker blir kurset fullt belastet/ingen tilbakebetaling. Unntak kan gjøres ved legeerklæring. Årsaken til at vi har så strenge betingelser er at vi har forpliktelse overfor eiere av kurslokalet og kurslærer, slik at avbestillinger kan medføre tap for oss. Vær derfor nøye med å overholde avbestillingstider, og husk at påmeldingen er bindende. 

Covid 19

Tiltak i forhold til Covid 19 og smittespredning blir ivaretatt. Grundig informasjon om dette får de som melder seg på kurs, når de er påmeldt.

Velkommen til kurs i Trondheim!

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no