X
Glemt Passord?
ELLER

Informasjon og betingelser

Vår kursavdeling har vært i drift siden 2001. Med vår lange erfaring kan vi tilby deltakerne våre et unikt verksted med seks kvalitetsdreiebenker av merket Stratos, alle utstyrt med Stronghold chucker. På hver plass er det også et stort utvalg av Hamlet og Sorby dreiejern til både vanlig dreiing og for mer spesielle prosjekter. I tillegg har vi alt av småtingene som trengs: passer, skyvelær, borchuck, planskive, tredreiefrakk osv.

I kursrommet er det montert en stor Startrite båndsag med sagehøyde 300mm. I taket henger den nyeste Microclene 3000 som fjerner mesteparten av støvet og som gir et godt arbeidsmiljø under kurset. Ved hver benk er det også et Microclene filter. Videre er det satt opp både Oneway slipejigg og  2 stk Tormek T-8 med tilbehør, og en hel del annet nødvendig utstyr.

Men alt dette utstyret er lite verdt hvis ikke lærerne yter sitt til at elevene har godt utbytte av kurset. Vi satser på lærere som har god og lang erfaring, og som på en pedagogisk måte kan formidle kunnskap, og som har vist at de behersker å undervise innen tredreiing/treskjæring. Rapportene vi har fått etter endt kurs gir et meget godt inntrykk av instruktørene vi har knyttet til oss, og dette gjør oss veldig sikre på at vi har et godt tilbud! Selvsagt vil vi i noen tilfeller benytte oss av nye lærere, men vær sikker - vi sjekker først!
Også utenlandske lærere er aktuelle og ofte kan det være litt betenkelig med språket men en av våre første kursdeltakere kunne “ikke et ord engelsk” men var allikevel kjempefornøyd etter endt kurs med engelsk lærer! Ikke la språk være noen hindring!!

Reisetips

Hvis du ikke er kjent med hvor vi holder til kan følgende være til hjelp:
 

Ankomst med fly, her har du to valg:

1.Taxi fra flyplass og direkte til vår adresse Sjøhagen 2. Koster ca kr 350,00. 
2. Flybuss til sentrum. Og bytte av buss til vår adresse.
Buss fra sentrum (1, 2, 3) avgang ca hvert kvarter (noe færre avganger på søndager). Se www.kolumbus.no for rutetider (søk på stoppested Sjøhagen - Sentrum). Last ned app for rimeligere buss billett.

Ankomst med tog: da kommer du direkte til rutebilstasjonen og kan enkelt fortsette med buss. Hvis du ankommer kvelden før og skal bo på Thon Hotel Maritim ligger hotellet i kort avstand fra jernbane/rutebilstasjon. Ta bussen til stoppested Sjøhagen i Hillevåg. Kryss veien og du finner oss i første bygning ned Sjøhagen på venstre side. Se også våre internettsider for mer detaljer og kart.

Bil: vi har god parkering rett utenfor butikken. Ønsker du å parker med bobil så er det gode muligheter for dette på vår parkeringsplass.

Overnatting:  Vi har avtale med Thon Hotel Maritim med gunstige betingelser. Les mer her.


Undervisningstid

Kursene starter kl 9.00 om morgenen og varer til kl 17.00
Læreren legger inn pauser etter behov. Lunch serveres ca kl 12.30.
1 - dags kurs starter kl 9.00 og slutter kl 16.00, butikken er åpen til kl 16.30.

Vår kursavdeling ligger i 2 etg i vårt lokale, og har både trapp og heis.
Ved hver arbeidstasjon finnes nødvendig utstyr til dreiingen. Her finner du Stratos dreiebenk, Stronghold chuck, nødvendige Hamlet og Sorby dreiejern, passer, borchuck m.m. Vi lager til en liten pakke med olje, sandpapir og andre forbruksartikler som koster kr 100,-, det du ikke bruker får du med hjem. Hvis du ønsker å handle mens kurset pågår så lager vi en liste som kan fylles på etterhvert. Kontakt betjening.
Det er selvsagt anledning til å bringe eget verktøy og lærer kan være behjelpelig med sliping av jern. Husk også egnet bekledning. Siste dagen, etter kurset, er butikken åpen ca 1 time, hvis du ønsker å gjøre en god handel etter endt kurs.


Betingelser

Vi tar forbehold om endringer i programmet og forbeholder oss retten til å avlyse kurs som har for liten påmelding.
Husk derfor å kontakte oss før reise bestilles.


Påmeldingen til kurset er bindende. Kr 1000,- av deltakeravgiften ansees som depositum og vil ikke bli returnert hvis avmelding skjer etter utløpt frist.
Avmelding 4 uker før aksepteres og depositum/kursavgift tilbakebetales.
Ved avbud senere enn 4 uker før kursstart blir depositum ikke tilbakebetalt, men overskytende beløp betales tilbake. Ved avmelding senere enn 2 uker blir kurset fullt belastet/ingen tilbakebetaling. Unntak kan gjøres ved legeerklæring. Vi har forpliktelse overfor kurslærer, dekning av utgifter til reise, lønn osv. og ved avbestillinger kan dette medføre tap for oss. Vi ser oss derfor nødt til å være strenge på våre betingelser. Vær derfor nøye med å overholde avbestillingstider, og husk at påmeldingen er bindende. 

VELKOMMEN TIL KURS HOS OSS!

KONTAKT OSS
Sjøhagen 2, 4016 Stavanger 51 88 68 00 E-post: post@verktoyas.no